Trapmat Livorno Bruin Stof 17 x 56 cm

Trapmat Livorno Bruin Stof 17 x 56 cm

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Livorno bruin

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,29

* Verplichte velden

Details

Details

.

Trapmat Livorno Liver

De Trapmat Livorno Liver heeft een diepe donkere kleur en vormt daarmee een mooie keuze voor op de trap. De matten hebben een anti-slip werking en zorgen daarmee voor een veilige situatie op de trap, terwijl de liprand ervoor zorgt dat u ook de voorzijde van de treden netjes af kunt werken. Er zijn twee verschillende maten beschikbaar, voor een rechte en een ronde trap. Uiteraard kunt u de Trapmat Livorno Liver eenvoudig online kopen, wij zorgen er vanuit voorraad voor dat u die zo snel mogelijk in huis heeft.

Anti-slip trapmat

De Trapmat Livorno Liver heeft een  belangrijke anti-slip werking, waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u meer grip ervaart op de traptreden. Is de trap op dit moment erg glad of heeft u andere trapmaantjes gebruikt die gemakkelijk weggleden? Dat behoort hiermee tot het verleden, wij zorgen er met dit materiaal voor dat u op een veilige manier gebruik kunt maken van de trap, ook op latere leeftijd. De Trapmat Livorno Liver vormt op die manier zowel een heel mooie als een praktische keuze, waarmee u ervoor zorgt dat u de trap op een esthetische en functionele wijze kunt bekleden.

Trapmat met liprand

De Trapmat Livorno Liver is voorzien van een liprand, indien u kiest voor de grootste variant van de beiden. Dat betekent dat u met de trapmat zowel de trede zelf als de voorkant daarvan kunt bekleden. Er is in dat geval sprake van trapmaantjes in 26 x 65cm, de grote variant van de twee. Houd er rekening mee dat deze maantjes alleen geschikt zijn voor rechte trappen. Heeft u een trap in een bocht of wilt u de kleine variant gebruiken? Dan is de Trapmat Livorno Liver in 17 x 56cm beschikbaar. U kunt de beide uitvoeringen online bestellen.

Trapmat Livorno Liver kopen

De Trapmat Livorno Liver kunt u online kopen, wij zorgen er met de online voorraad voor dat u die vervolgens zo snel mogelijk in huis heeft. Bekijk daarnaast eventueel ook de uitvoeringen in paars, camel of rood, net als een paar andere kleuren. We zorgen er met het brede assortiment voor dat u de kleur van de trapmatten eenvoudig af kunt stemmen op de rest van uw interieur. Met de Trapmat Livorno Liver kiest u voor een goede trapmat, die aan de andere kant toch niet veel hoeft te kosten. 

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Bruin/beige
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Variant Id 17 x 56 cm
maat Nee
merk Trapmatten-online