Stoffen Trapmat Bergamo Grijs 17 x 56 cm

Stoffen Trapmat Bergamo Grijs 17 x 56 cm

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Bergamo Grijs

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,29

* Verplichte velden

Details

Details

Trapmat Bergamo Grey

De Bergamo Grey trapmatten hebben een mooie gemêleerde grijze kleur. Hier gaat een fijne rustgevende uitstraling vanuit, terwijl u er daarmee toch voor zorgt dat u de trap mooi af kunt werken. Bovendien kunt u de trapmaantjes goedkoop online bestellen, terwijl u kunt rekenen op een aantal praktische functionele eigenschappen. Het materiaal is antistatisch en zorgt voor een antislip-afwerking, terwijl u er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat de trap geluiddempend wordt. Het resultaat is een mooie trap met de Bergamo Grey trapmatten, waar u op een heel prettige manier gebruik van kunt maken.

Antistatisch en antislip

De Bergamo Grey trapmatten zijn antistatisch uitgevoerd, waardoor ze vuil en stof automatisch zullen afstoten. Het grote voordeel daarvan is dat u de traptreden minder vaak hoeft te stofzuigen, terwijl u ze toch op een mooie manier heeft kunnen afwerken. Tegelijkertijd zorgt het voor een belangrijke mate van antislip, zodat u ook op latere leeftijd niet zomaar zal uitglijden op de treden.

Geluiddempende matten

De geluiddempende werking van de Bergamo Grey trapmatten voorkomt dat er veel lawaai ontstaat op het moment dat iemand de trap op of af komt. Heeft u daar op het moment last van met de kale treden of wilt u dat in ieder geval voorkomen met een nieuwe trap? Dan is het een goed idee om daar trapmaantjes op aan te (laten) brengen. Dat kunt u eventueel ook gewoon zelf, bijvoorbeeld met onze Bergamo Grey trapmatten in twee verschillende maten. Het gaat om 17 x 56cm met een liprand van 3cm en om 25 x 65cm met een liprand van 3cm. De liprand zorgt er in de beide gevallen voor dat ook de voorzijde van de treden netjes wordt afgewerkt.

Online trapmatten kopen

De goedkope Bergamo Grey stoffen trapmatten kunt u gewoon online kopen, daarvoor hoeft u de deur niet uit. We maken het u daarmee graag gemakkelijk en voordelig. Bekijk goed de maat die u nodig heeft, zodat u de matten goed kunt aanbrengen. Dankzij de prettige functionele eigenschappen en de mooie gemêleerde grijze kleur zorgt u zowel voor een mooie uitstraling als voor ene heel praktische toepassing van de trapmatten op de traptreden van de trap. 

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Zwart/grijs
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Variant Id 17 x 56 cm
maat Nee
merk Trapmatten-online