Trapmat Livorno Ivoor Stof 17 x 56 cm

Trapmat Livorno Ivoor Stof 17 x 56 cm

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Livorno Ivoor

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,29

* Verplichte velden

Details

Details

.

Trapmat Livorno Ivory

De Trapmat Livorno Ivoor heeft een mooie lichte kleur en daardoor een mooie uitstraling. Het materiaal zorgt er met de anti-slip afwerking bovendien voor dat u geen risico meer loopt om uit te glijden. Op die manier is het een mooi trapmaantje, dat er ook in functionele zin voor zorgt dat u de trap op een nette wijze kunt afwerken. Dankzij de liprand aan de voorzijde van de trapmat zorgt u er eenvoudig voor dat de trap er ook vanaf de voorkant gezien mooi uit komt te zien. Uiteraard kunt u de Trapmat Livorno Ivoor online kopen, wij zorgen er vanuit onze voorraad voor dat u daar vlot de beschikking over heeft.

Anti-slip trapmat

De Trapmat Livorno Ivoor heeft een anti-slip werking en maakt het daarmee een stuk eenvoudiger om veilig van de trap af te lopen of die te gebruiken om omhoog te gaan. Met name wanneer we wat ouder worden is het van groot belang dat we voldoende grip hebben en goed in balans kunnen blijven. Een trapmat met een anti-slip werking vormt dan een goede keuze, die zorgt ervoor dat we de trap zonder problemen kunnen blijven gebruiken. Met de Trapmat Livorno Ivoor maakt u wat dat betreft een goede keuze, u zorgt er daarmee voor dat u een mooie mat kunt gebruiken die tevens bijdraagt aan het praktisch gebruik van de trap.

Trapmat met liprand

De Trapmat Livorno Ivoor is beschikbaar in twee verschillende formaten. In de beide gevallen is er sprake van een liprand aan de voorzijde, ter grootte van 3cm. Die zorgt ervoor dat u ook de voorzijde van de trede op een mooie manier af kunt werken.

De kleinste maat voor de trapmatten is 17 x 56cm, u kunt die maat gebruiken voor zowel de rechte als voor andere trappen. Zit er een bocht of knik in de trap? Dan kunt u beter geen gebruik maken van de grotere Trapmat Livorno Ivoor in 25 x 65cm, die is beter geschikt voor rechte trappen.

Trapmat Livorno Ivoor kopen

De goedkope Trapmat Livorno ivoor kunt u eenvoudig online kopen, wij zorgen er met onze ruime voorraad voor dat we de verzending daarvan naar uw adres meteen in rode kunnen maken. Bekijk ook de andere kleuren die er beschikbaar zijn, zoals rood, zwart en camel. Op die manier krijgt u een goed beeld van de andere trapmaantjes en kunt u de Trapmat Livorno Ivoor of een van de andere uitvoeringen online bestellen voor bij u op de trap. 

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Wit naturel
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Variant Id 17 x 56 cm
maat Nee
merk Trapmatten-online