Trapmat Livorno Zwart Stof 17 x 56 cm

Trapmat Livorno Zwart Stof 17 x 56 cm

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Livorno Zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,29

* Verplichte velden

Details

Details

.

Trapmat Livorno Zwart

De Trapmat Livorno Zwart is zwart en heeft daardoor een mooie donkere kleur op de trap. Het resultaat is een strakke afwerking, die aansluit bij zowel een modern als een heel klassiek interieur. Combineer met een witte klassieke trap of met een moderne toepassing waarbij zwart zonder problemen zal aansluiten.

Het resultaat is hoe dan ook een mooi afgewerkte trap, waar u gelukkig gewoon zelf voor kunt zorgen. We leveren een duidelijke instructie mee, die u kunt gebruiken om de Trapmat Livorno Zwart aan te brengen en er daarmee voor te zorgen dat de trap de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.

Eenvoudig te plaatsen

Uiteraard zijn de trapmatten eenvoudig te plaatsen, de Trapmat Livorno Zwart is standaard voorzien van een zelfklevende laag aan de onderzijde. Dat betekent dat het voldoende is om de trapmaantjes op de goede plaats te leggen en er vervolgens voor te zorgen dat u die op een degelijke manier aandrukt. Iedere keer dat u er vervolgens overheen loopt zal u de trapmaantjes extra aandrukken, waardoor die op een heel goede manier vast komen te zitten. De plaatsing van de goedkope Trapmat Livorno Zwart is wat dat betreft eenvoudig, de trapmaantjes kunt u gewoon zelf aanbrengen.

Anti-slip trapmat

De Trapmat Livorno Zwart bevat bovendien nog een andere prettige eigenschap. De mat zorgt er met de anti-slip werking voor dat uitglijden op de trap niet langer een risico vormt. De matten zitten stevig vast op de treden en zorgen er met hun afwerking voor dat het geen probleem is om de trap veilig op en af te gaan. In plaats daarvan heeft u altijd voldoende grip, waardoor de trapmaantjes ook op een heel functionele manier van pas kunnen komen. De goedkope Trapmat Livorno Zwart zorgt er daarmee voor dat de trap er mooi uit komt te zien en dat u die met veel plezier kunt gebruiken.

Trapmat Livorno Zwart kopen

De goedkope Trapmat Livorno Zwart kunt u eenvoudig online kopen. Wij zorgen er daarmee voor dat u zonder grote investering te doen toch kunt zorgen voor een nette afwerking van de trap. Bekijk naast de zwarte maantjes voor de trap ook de modellen in bijvoorbeeld paars, rood, camel en ivoor. Op die manier krijgt u een goed beeld van het complete assortiment. Bestelt u de goedkope Trapmat Livorno Zwart meteen online? Wij gaan er mee aan de slag en zorgen er vanuit onze eigen voorraad voor dat u die snel zal ontvangen. 

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Zwart/grijs
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Variant Id 17 x 56 cm
maat Nee
merk Trapmatten-online