Stoffen Trapmat Bergamo Rood 25 x 65 cm

Stoffen Trapmat Bergamo Rood 25 x 65 cm

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Bergamo Rood

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,29

* Verplichte velden

Details

Details

Trapmat Bergamo Royal Red

De trapmatten Bergamo Royal Red hebben een diepe rode kleur en zorgen voor een uiterst sierlijke uitstraling. De trapmaantjes dragen sterk bij aan het karakter van de trap en de uitstraling in de rest van het interieur. Uiteraard heeft u naar de diepe rode kleur tevens de keuze uit kleuren zoals blauw en taupe, waardoor u de kleur van de trapmaantjes af kunt stemmen op de overige kleuren die u in het interieur gebruikt. Het is de moeite waard om tevens de verschillende functionele voordelen van de Bergamo Royal Red trapmatten goed te bekijken.

Antislip en geluiddempend

De Bergamo Royal Red trapmatten werken zowel geluiddempend als op basis van antislip. Het materiaal zorgt er met de natuurlijke zachte demping voor dat het geluid van iemand die de trap op of af loopt veel minder goed te horen is. Dit zorgt voor meer rust in huis, terwijl de rode kleur bijdraagt aan een luxe uitstraling. Tegelijkertijd zijn de trapmaantjes wat ruw uitgevoerd, waardoor ze zorgen voor antislip. Dit voorkomt uitglijden op de trap, zodat de veiligheid eenvoudig toeneemt. Het resultaat is een Bergamo Royal Red trapmat die bijdraagt aan de veiligheid en het comfort, dankzij een zachte ondergrond en minder geluid bij iemand die naar boven of naar beneden gaat.

Antistatisch op de trap

De Bergamo Royal Red trapmatten hebben een antistatische afwerking gehad, waardoor ze vuil en stof afstoten. Dit komt het schoonmaken sterk ten goede, aangezien u daar minder vaak mee aan de slag hoeft. Het is wat dat betreft voldoende om de trapmatten mee te nemen op het moment dat u ook de rest van de kamers stofzuigt. De Bergamo Royal Red trapmatten zorgen op die manier aan de ene kant wel voor een mooie uitstraling, terwijl u er aan de andere kant niet meer omkijken naar zal hebben.

Online trapmatten kopen

Online nieuwe Bergamo Royal Red stoffen trapmatten kopen en er daarmee voor zorgen dat u de trap op een mooie wijze kunt bekleden? Dan heeft u twee verschillende mogelijkheden, op basis van de maten die er beschikbaar zijn. In de beide gevallen is er een liprand van 3cm beschikbaar, waardoor u ook de voorkant van de treden netjes af kunt werken. Op die manier zorgen de Bergamo Royal Red trapmatten voor een goede bescherming van de traptreden en dragen ze bij aan de uitstraling van de complete trap.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Rood/terra
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Variant Id 25 x 65 cm
maat Nee
merk Trapmatten-online