Stoffen Trapmat Flash Antracite

Stoffen Trapmat Flash Antracite

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Flash Antracite

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,49

* Verplichte velden

Details

Details

Stoffen Trapmat Flash Antracite

De Stoffen Trapmat Flash Antracite is een hoogwaardige keuze. Dankzij de mooie stijlvolle kleur, net als dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal. U kunt bijvoorbeeld rekenen op een anti-slip werking, net als een anti-statische afwerking. Verder is het materiaal uitermate slijtvast en goed bestand tegen vocht.

Het zijn die belangrijke eigenschappen die de trapmat een goede keuze maken voor op de trap. Om die op een nette manier af werken. En er tegelijkertijd voor te zorgen dat u daar lang gebruik van kunt maken. Gewoon zelfklevend, waardoor ook de bevestiging heel eenvoudig is.

Trapmatten met anti-slip

Op zoek naar een trapmaantje met anti-slip? Dan is de Stoffen Trapmat Flash Antracite een uitstekende keuze. Het zorgt voor een stabiele ondergrond, als u de trap op of af wilt lopen. Op die manier zorgt u er eenvoudig voor dat ook kinderen en ouderen daar veilig gebruik van kunnen maken.

Slijtvast materiaal

Het slijtvaste materiaal zorgt er ondertussen voor dat de trapmatten die u aanbrengt zo lang mogelijk meegaan. Op die manier heeft u er geen omkijken naar, mede omdat het bij de Stoffen Trapmat Flash Antracite niet nodig is om onderhoud te plegen. In plaats daarvan kunt u er intensief gebruik van maken. Zelfs met natte voeten of natte schoenen, want het materiaal is gewoon bestand tegen vocht. Een prettig idee, om onbezorgd de mooie trap op en af te kunnen lopen.

Stoffen Trapmat Flash Antracite kopen

Wilt u de Stoffen Trapmat Flash Antracite kopen? Dat kan gewoon online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Houd er rekening mee dat de trapmaantjes beschikbaar zijn in 2 afmetingen. De grote maat is geschikt voor rechte trappen. Gaat het om een trap met een bocht? Bestel dan de kleinere afmetingen. Daarmee zorgt u ervoor dat de matten voor de trap er goed op passen.

Wij gaan meteen met uw bestelling aan de slag en maken de verzending in orde. Zodat u de maantjes voor op de trap snel ontvangt en u die daar zelf op aan kunt brengen.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Zwart/grijs
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
maat Nee