Stoffen Trapmat Flash Brown

Stoffen Trapmat Flash Brown

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Flash Brown

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,49

* Verplichte velden

Details

Details

Stoffen Trapmat Flash Brown

De Stoffen Trapmat Flash Brown combineert hoge kwaliteit met een mooie stijlvolle afwerking. In een bruine kleur, samen met lichte elementen. Het is op die manier een mooie afwerking van de trap, die goed aansluit bij de rest van uw mooie interieur.

De trapmat is beschikbaar in twee verschillende maten. Gebruik de grote maat voor rechte trappen en de kleinere maat voor trappen met een bocht. Zelfklevend, waardoor u de matten die u bestelt eenvoudig zelf kunt aanbrengen.

Slijtvast trapmaantje

Het trapmaantje dat u online kunt kopen is volledig slijtvast en daarmee een goede keuze bij intensief gebruik. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, want de Stoffen Trapmat Flash Brown blijft langere tijd mooi. Minimale slijtage, zodat u de trap mooi kunt afwerken en u daar vervolgens zo min mogelijk omkijken naar heeft. Het is voldoende om de mat schoon te houden, het is verder niet nodig om daar specifiek onderhoud aan te plegen.

Zelfklevend: gemakkelijk aanbrengen

Bestelt u de Stoffen Trapmat Flash Brown online? U kunt de trapmatten daarna zonder problemen zelf aanbrengen. Het materiaal is anti-slip en anti-statisch. En dankzij de zelfklevende afwerking is het voldoende om die op de juiste plaats te leggen en vervolgens goed aan te drukken. Of er een keer goed overheen te lopen, waardoor de mat stevig vast komt te zitten.

U kiest met de matten voor op de trap voor hoge kwaliteit, in combinatie met een hoogwaardige afwerking. Voor het loopvlak, net als aan de voorzijde dankzij de 3cm liprand. Op die manier kunt u ook de voorkant van de treden mooi afwerken, waardoor er een stijlvol geheel ontstaat.

Stoffen Trapmat Flash Brown kopen

Wilt u online de Stoffen Trapmat Flash Brown kopen? Het zijn mooie trapmaantjes van goede kwaliteit. Hoogwaardig afgewerkt en in een stijlvolle kleur, waarmee u een goede keuze maakt binnen de rest van het interieur. En heeft u vragen over de maantjes of over een van de andere producten uit ons assortiment? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over. 

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Bruin/beige
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
maat Nee