Stoffen Trapmat Flash Red

Stoffen Trapmat Flash Red

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Flash Red

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4,49

* Verplichte velden

Details

Details

Stoffen Trapmat Flash Red

De Stoffen Trapmat Flash Red kopen? Het is een mooie keuze voor op de trap, gemaakt van hoogwaardige materialen. Dat komt de kwaliteit ten goede, waardoor u kunt rekenen op een slijtvast geheel.

Bovendien zijn de maantjes voor op de trap netjes bestand tegen vocht en kunt u daar zonder problemen intensief gebruik van maken. De afwerking is anti-statisch en anti-slip, waardoor ook uitglijden geen risico meer zal vormen. Het is een hoogwaardige trapmat, waarmee u de trap op een stijlvolle manier kunt afwerken. In lijn met de rest van uw mooie interieur.

Zelfklevende trapmaantjes

En bestelt u de Stoffen Trapmat Flash Red online? U kunt die gewoon zelf aanbrengen. Het is namelijk voldoende om die neer te leggen op de juiste plek op de trap. En ze vervolgens stevig aan te drukken of er een paar keer over heen te lopen. De zelfklevende afwerking aan de onderkant doet de rest, zodat u daar weinig moeite voor hoeft te doen. Een fijne keuze voor een trapmaantje, waarmee u zorgt voor een degelijke bevestiging.

Beschikbaar in 2 maten

De Stoffen Trapmat Flash Red is beschikbaar in twee verschillende maten, waarmee u zorgt voor een mooie afwerking van de trap. Bestel de grote maat voor rechte trappen. En heeft u een trap met een bocht? Gebruik dan de kleinere maat die er beschikbaar is.

U zorgt daarmee voor trapmatten die goed passen. U kunt ze zelf aanbrengen, om de trap netjes af te werken. Met een 3cm liprand, om ook de voorzijde van de treden daar netjes van te voorzien.

Stoffen Trapmat Flash Red kopen

Uiteraard kunt u de Stoffen Trapmat Flash Red gewoon online kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. We zorgen er daarmee voor dat we uw bestelling snel in orde kunnen maken, zodat u die daarna snel in huis heeft en daarmee aan de slag kunt.

Wilt u meer weten over deze trapmaantjes of over een van de andere modellen bij ons uit de collectie? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over. Ook voor andere vragen over onze producten en het aanbrengen daarvan.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Rood/terra
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
maat Nee