SALE

Trapmatten aanbiedingen met korting tot 30%

Stijlvolle trapmatten in de sale vanaf € 1,39

Regelmatig hebben wij aantrekkelijke trapmatten aanbiedingen: bij Trapmattengigant.nl vindt u trapmatten met korting tot 30%. Bestel trapmatten online vanaf € 1,39 per stuk.

Gratis verzending vanaf € 35,-

Filter op maat, prijs of kleur

5 artikel(en)

per pagina

Filter op maat, prijs of kleur

5 artikel(en)

per pagina

Goedkope trapmatten met hoge korting

Als u uw interieur een nieuwe uitstraling wilt geven zonder veel geld uit te geven, zijn nieuwe trapmatten een ideale oplossing. Onze trapmatten zijn in de sale al verkrijgbaar vanaf € 1,39 per stuk, wat betekent dat u slechts € 23,27 kwijt bent voor een trap met 13 treden: een vriendenprijsje!

Trapmatten worden vaak dezelfde dag al verstuurd en heeft u snel in huis.

 

Veel goedkoper dan trapbekleding of traplopers

Voor het stofferen van de trap of het bekleden van trappen met traplopers bent u al snel € 135,- tot 200,- kwijt, maar trapmatten zijn aanzienlijk goedkoper. Voor € 23,27 heeft u al een beklede trap (bij een trap met 13 treden). Bij Trapmattengigant.nl vindt u een groot assortiment trapmatten, waaronder:

 

 

Waarom kiezen voor trapmatten?

Trapmatten zijn voordelig, geluiddempend en voelen heerlijk warm aan. Ook is het heel simpel om de trapmaantjes te plaatsen, in tegenstelling tot trapbekleding. Het enige dat u hoeft te doen is de trapmatten uitpakken en op de juiste plek op de trap leggen. Vervolgens haalt u het beschermfolie van het dubbelzijdig tape weg en drukt u de trapmatten stevig aan.

 

Bezorging in het buitenland

Tegen een meerprijs van € 6,95 is het ook mogelijk om de trapmatten buiten Nederland te laten bezorgen. Geef bij het plaatsen van de bestelling het bezorgadres aan en dan wordt de meerprijs automatisch toegevoegd aan het totaalbedrag.

 

Trapmatten retourneren

Uiteraard stellen we uw bestelling met de grootste zorg samen. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over uw bestelling en de trapmaantjes wilt retourneren. Bij Trapmattengigant.nl heeft u altijd de mogelijkheid om de trapmatten binnen 14 werkdagen retour te sturen. U hoeft hierbij geen reden te noemen.

 

Vraag het onze klantenservice

Wilt u meer weten over onze trapmatten of heeft u vragen over het plaatsen van de trapmatten? Neem dan contact op met Trapmattengigant via 033-2006041 of mail naar info@trapmattengigant.nl. Wij adviseren u daarnaast graag over de meest geschikte trapmaantjes voor uw trap.