Stoffen Trapmat Bergamo Blauw Maat 25 x 65 cm

Stoffen Trapmat Bergamo Blauw Maat 25 x 65 cm

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Bergamo Blauw

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,29

* Verplichte velden

Details

Details

Trapmat Bergamo Blue

De trapmat Bergamo Blue is een uitstekende keuze voor op de trap, die zowel geluiddempend als antistatisch werkt. Dat brengt belangrijke praktische voordelen, terwijl de blauwe kleur bovendien zorgt voor een mooie afwerking van de trap. Tegelijkertijd kiest u hiermee voor een antislip werking, waardoor u ook op latere leeftijd niet zo snel uit zal glijden. Uiteraard kunt u de blauwe Bergamo Blue trapmatten eenvoudig online bestellen, zodat u die zelf voordelig op de trap kunt aanbrengen.

Geluiddempend en antistatisch

De Bergamo Blue trapmatten zijn zowel geluiddempend als antistatisch, waarmee ze belangrijke praktische voordelen te bieden hebben. Dat zorgt er allereerst voor dat de trapmatten het geluid dempen wanneer iemand de trap op loopt of die persoon juist naar beneden komt. Tegelijkertijd zijn de trapmatten antistatisch uitgevoerd, waardoor ze minder stof en vuil aantrekken. In plaats daarvan stoten ze dit af, waardoor de trapmaantjes mooi schoon blijven en u die bijvoorbeeld minder vaak hoeft te stofzuigen.

Antislip op de trap

Tegelijkertijd zorgt u met de Bergamo Blue stoffen trapmatten op een sierlijke manier voor een antislip werken. De blauwe kleur maakt de afwerking van de trap een stuk mooier, terwijl het gebruikte materiaal ervoor zorgt dat u niet langer over de gladde traptreden zelf hoeft te lopen. In plaats daarvan kunt u gebruik maken van een zacht en wat ruw materiaal op de punten waarop u op de trede zal staan. Op die manier vormen de blauwe Bergamo Blue trapmatten een uitstekende keuze.

Online trapmatten kopen

Tenslotte zien de blauwe trapmaantjes er ook nog erg goed uit, waardoor ze een aanwinst vormen voor de trap die u ervan wilt voorzien. U kunt de Bergamo Blue trapmatten online bestellen, ze zijn beschikbaar in twee verschillende formaten. Het gaat allereerst om de 17 x 56cm trapmatten met een 3cm liprand. Daarnaast zijn er ook 26 x 65cm trapmatten met een 3cm liprand beschikbaar. Houd er rekening mee dat de grote Bergamo Blue trapmatten alleen geschikt zijn voor rechte trappen, die kunt u helaas niet gebruiken op ronde trappen en trappen met een bocht. 

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Blauw/paars
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Variant Id Maat 25 x 65 cm
maat Nee
merk Trapmatten-online