Stoffen Trapmat Bergamo Zwart 17 x 56 cm

Stoffen Trapmat Bergamo Zwart 17 x 56 cm

Schrijf de eerste review over dit product

Trapmat Bergamo Zwart

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,29

* Verplichte velden

Details

Details

Trapmat Bergamo Black

De Trapmat Bergamo Black trapmatten zijn goed van kwaliteit, voordelig verkrijgbaar en eenvoudig zelf aan te brengen. Zorg ervoor dat u online het juiste formaat en aantal bestelt, zodat u de trapmatten zelf kunt aanbrengen of dat u daar eventueel een specialist voor kunt inschakelen. Waar u ook voor kiest, met de Bergamo Black trapmatten kiest u voor een hoogwaardig product dat onder andere bijdraagt aan de demping op de traptreden. Bovendien maakt u de trap hiermee eenvoudig minder glad, door een antislip laag aan te brengen.

Trapmat in twee formaten

De Bergamo Black trapmatten zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Het gaat om 17 x 56cm en om 25 x 65cm. In de beide gevallen is er sprake van een liprand van 3cm, waardoor ook de voorzijde van de trede netjes bekleed kan worden.

Let op: het grote formaat Bergamo Black trapmatten is alleen geschikt voor een rechte trap. Bij een trap in een bocht of een ronde trap zou dit formaat te groot uitpakken.

Meet de traptreden op voorhand bij voorkeur goed op, om na te gaan welk formaat trapmatten u nodig heeft om die netjes te bekleden. Bovendien kunt u daarmee zorgen voor een mooie statige uitstraling van de trap, door trapmatten of trapmaantjes in het juiste formaat aan te brengen.

Eigenschappen van de trapmatten

De Bergamo Black trapmatten bevatten een aantal waardevolle eigenschappen, die er samen voor zorgen dat u bijvoorbeeld geluiddemping en antislip kunt aanbrengen. De trapmatten zijn eenvoudig schoon te houden en helpen beschadigingen van de trap zelf te voorkomen. De matten hebben een liprand voor de voorzijde van de treden, waardoor er een mooie uitstraling ontstaat die op een slimme manier bijdraagt aan het functionele gebruik van de trap.

Zwarte trapmat kopen

De trapmatten in het zwart kopen? Dankzij de zwarte Bergamo Black stoffen trapmatten ontstaat er een mooie luxe afwerking van de traptreden, die u desgewenst gewoon zelf kunt aanbrengen. Het bekleden van de trap hoeft op die manier niet duur te zijn, terwijl u kunt rekenen op duurzame materialen die lang meegaan. U kunt de goedkope trapmatten in het zwart online kopen, wij zorgen voor een vlotte verzending naar uw adres. U heeft de Bergamo Black trapmatten dan snel in huis, om daar direct gebruik van te kunnen maken. 

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

Enable Stock Alert Nee
Stock Alert Value Nee
Kleurgroep Zwart/grijs
Indicatie levertijd 2 à 3 werkdagen
Variant Id 17 x 56 cm
maat Nee
merk Trapmatten-online