Rubber trapmat Pin 25 x 75 cm

7.49

Rubber trapmat met antislip noppenprofiel. Incl. zelfklevende tape.

Categorie:

Beschrijving

De Rubber trapmat Latex meet 25 x 75cm en heeft een liprand van 2,7cm. Het is een ware topper binnen de trapmatten, dankzij het gebruik van rubber dat een aantal prettige eigenschappen biedt. Het gaat om 100% gerecycled rubber, waarmee de Rubber trapmat in ieder geval een zeer duurzame keuze vormt.

Trapmat van rubber

De trapmat van rubber zorgt voor een uitstekende bescherming tegen slijtage van de trap, terwijl u bovendien kunt rekenen op een anti-slip werking. Dit betekent dat u minder risico loopt op uitglijden, in plaats daarvan kunt u zonder problemen de trap op en af. Bovendien heeft het rubber een geluidsabsorberende en geluiddempende werking, waardoor u daar op een comfortabele manier gebruik van kunt maken.

Het onderhoud van de Rubber trapmat is eenvoudig, aangezien het materiaal bestand is tegen vocht en vuil. Het is voldoende om de trapmat regelmatig te stofzuigen of het vuil af te nemen met een vochtige doek. U zorgt daarmee voor een lange levensduur, zonder dat het onderhoud van de trapmatten veel voeten in de aarde zal hebben.

Maantjes binnen uw budget

De maantjes van rubber passen bovendien goed binnen het budget, omdat u die gewoon zelf aan kunt brengen dankzij het gebruik van zelfklevende tape. De trapmatten wegen 1300 gram per stuk en zijn daarmee goed van kwaliteit. Het resultaat is een trap met maantjes die zorgen voor zowel de bescherming als de mooie uitstraling van het geheel. Met een Rubber trapmat combineert u verschillende voordelen, waardoor het materiaal de laatste tijd sterk aan populariteit wint.

Online Rubber trapmat kopen

De Rubber trapmat online kopen? De zwarte trapmatten kunnen we vlot verzenden, zodat u daar snel de beschikking over heeft. U kunt rekenen op een hoogwaardig materiaal met een aantal prettige eigenschappen, die de maantjes goed geschikt maken voor de bescherming van de trap en het veilig gebruik daarvan. De Rubber trapmat is uiterst duurzaam en vormt daarmee een uitstekende investering in de toekomst.

Meer weten over de Rubber trapmat of een van de andere trapmatten bij ons uit het assortiment? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer over de kwaliteit, de montage en het onderhoud.

Extra informatie

Afmeting

25 x 75 cm (liprand 2,7 cm)

Kleur

Zwart

Afwerking

Zonder gefestoneerde rand

Merk

Trapmatten-online

Vorm

Rechthoekig

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubber trapmat Pin 25 x 75 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *