Sisal Trapmat Tweed 25 x 65 cm

10.49

Trapmat Sisal

Categorie:

Beschrijving

Trapmatten met vuilwerende werking

De Trapmat Sisal Tweed zorgt er met de mooie uitstraling voor dat de praktische vuilwerende werking en de mooie kleur van het hoogwaardige materiaal goed samengaan. De trapmatten zijn eenvoudig te stofzuigen, waardoor ook het onderhoud geen grote rol speelt. Vlekken op de trapmatten? Het is geen probleem om die met een natte doek te verwijderen, zodat de trap er vervolgens weer als nieuw uit zal zien. De vuilwerende werking van de matten voorkomt dat het vuil erin kan trekken, waardoor dit weer eenvoudig te verwijderen valt.

Trapmaantjes met anti-slip

De trapmaantjes van Sisal Tweed zijn bovendien van een speciale anti-slip laag. Dat betekent dat u extra grip ervaart op de trapmaantjes, die voorkomen dat u uit zal glijden of dat er wankele situaties ontstaan. In plaats daarvan zorgt de anti-slip werking ervoor dat u veilig van de trap af kunt komen of dat u daar zonder problemen mee naar boven kunt lopen.

Bovendien is de Trapmat Sisal Tweed eenvoudig te plaatsen, omdat er sprake is van een handige zelfklevende laag aan de onderzijde. Dat betekent dat de trapmaantjes zich gemakkelijk laten plaatsen, om die op een degelijke manier op de treden te bevestigen en die daarmee mooi af te werken.

Online Trapmat Sisal Tweed kopen

De Trapmat Sisal Tweed kunt u eenvoudig online kopen, wij gaan meteen met uw bestelling aan de slag. Het totaalgewicht van de trapmaantjes bedraagt 2500 gram per vierkante meter, waarmee ze goed van kwaliteit zijn. Uiteraard leveren we de hoekstrips standaard mee. De Trapmat Sisal Tweed is zowel geluidsabsorberend, geluiddempend als geschikt voor intensief gebruik op de trap. Dit betekent dat u er jarenlang plezier van zal hebben, terwijl de trap er stralend als nieuw uit blijft zien.

Vragen over de Trapmat Sisal Tweed of een van de andere trapmaantjes uit het assortiment? Neem contact op, dan vertellen we er graag meer over.

Extra informatie

Afmeting

25 x 65 cm (+3 cm liprand) Let op!! is alleen geschikte voor rechte trappen.

Kleur

Beige

Afwerking

Met gefestoneerde rand

Merk

Trapmatten-online

Vorm

Halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sisal Trapmat Tweed 25 x 65 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *