Sisal Trapmat Natural 17 x 56 cm

9.29

Trapmat Sisal

Categorie:

Beschrijving

De Trapmat Sisal Natural meet 17 x 56 centimeter en is daarmee uitstekend geschikt als mooi trapmaantje. De trapmatten zijn standaard voorzien van een praktische anti-slip werking, waardoor u veilig naar boven en naar beneden kunt lopen. Bovendien kunt u met de trapmat rekenen op 100% natuurlijke vezels voor de maantjes.

Trapmatten met 100% natuurlijke vezels

De trapmat bestaat uit 100% natuurlijke vezels en biedt daarmee hoge kwaliteit. Dit komt de duurzaamheid en levensduur van het materiaal enorm ten goede. Daarnaast vormen de trapmatten een ecologisch verantwoorde toepassing met een mooie uitstraling. Het onderhoud van de Trapmat Sisal Natural is bovendien eenvoudig. Het materiaal heeft een vuilafwerende werking en voorkomt daarmee dat dit zich eraan kan hechten. De trap is gemakkelijk schoon te houden door die te stofzuigen of af te nemen met een natte doek op het moment dat er sprake is van een vlek. De trapmaantjes zorgen daarmee voor een prachtige afwerking van de traptreden.

Onderhoud van de trapmaantjes

Het eenvoudige onderhoud van de maantjes maakt de Trapmat Sisal Natural tot een populaire keuze. Veel mensen zoeken wel de hoogwaardige uitstraling van goede kwaliteit, zonder dat ze veel omkijken hebben naar het onderhoud. Dat zijn twee elementen die we met de Trapmat Sisal Natural graag bij elkaar brengen. Het resultaat is een afwerking met maantjes die er de komende jaren voor zorgen dat de trap er mooi bij ligt en dat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

De trapmat heeft een gewicht van 2500 gram per vierkante meter, wordt geleverd met de hoekstrips en is gewoon zelfklevend. Dat maakt het aanbrengen daarvan gemakkelijk, zodat u dat gewoon zelf kunt doen.

Online Trapmat Sisal Natural kopen

Uiteraard kunt u de Trapmat Sisal Natural eenvoudig online kopen. De trapmatten zijn standaard geluidsabsorberend en geluiddempend. Verder zijn ze goed geschikt voor intensief gebruik, waardoor ze ook na meerdere jaren de mooie uitstraling aan de trap blijven geven.

Meer weten over de Trapmat Sisal Natural of over een van onze andere trapmaantjes uit het assortiment? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de diverse trapmatten en de wijze waarop u die zelf kunt aanbrengen op de traptreden.

Extra informatie

Afmeting

17 x 56 cm (+ 3 cm liprand)

Kleur

Beige

Afwerking

Met gefestoneerde rand

Merk

Trapmatten-online

Vorm

Halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sisal Trapmat Natural 17 x 56 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *