Stoffen Trapmat Costa Amandel 21 x 64 cm

5.99

Onze voordelige Costa trapmatten (21X64 CM) zijn leverbaar in 4 KLEUREN en bieden wij aan voor een vaste lage prijs. De trapmaantjes zijn zelfklevend en daardoor eenvoudig zelf te plaatsen op uw trap. Indien nodig kunt u deze trapmatten zelf op maat knippen/snijden!!

Beschrijving

Trapmat Costa Amandel

De Trapmat Costa Amandel heeft een mooie warme uitstraling en is groter dan gemiddeld. Dat maakt de trapmat goed geschikt om ook grotere treden op de trap hiervan te voorzien en er daarmee voor te zorgen dat u die in z’n geheel netjes af kunt werken. We zorgen er met de scherpe prijzen bovendien voor dat u de aanbiedingen niet langer hoeft af te wachten, in plaats daarvan betaalt u altijd een laag bedrag voor de Trapmat Costa Amandel.

Warme uitstraling met de maantjes

De goedkope Trapmat Costa Amandel zorgt voor een warme uitstraling, dankzij het gebruik van de amandelkleur. Het maakt de maantjes een populaire keuze, bijvoorbeeld binnen een landelijk interieur. De kleur combineert goed met wit, maar ook in combinatie met zwart of een andere kleur ontstaat er een bijzondere uitstraling. De goedkope Trapmat Costa Amandel zorgt er op die manier voor dat u de trap op een mooie manier af kunt werken met de maantjes die u online kunt bestellen.

Maantjes in 21 x 64cm

Het formaat van de Trapmat Costa Amandel is relatief groot, in vergelijking tot andere modellen en uitvoeringen. Dankzij 21 x 64cm kunt u ook de grotere treden er mee bekleden en ontstaat er een mooie luxe uitstraling. Bovendien zorgt u er met de maantjes eenvoudig voor dat de trap meer grip biedt, om veilig naar beneden en naar boven te lopen. De traptreden worden geluiddempend en dankzij het duurzame materiaal van de Trapmat Costa Amandel kunt u daar jaren met plezier gebruik van maken.

Trapmat Costa Amandel online kopen

De goedkope Trapmat Costa Amandel kunt u eenvoudig online kopen, wij maken de bestelling met de maantjes zo snel mogelijk voor u in orde. We zorgen er op die manier voor dat u daar direct zelf mee aan de slag kunt. De zelfklevende trapmaantjes kunt u namelijk zelf aanbrengen, daar heeft u normaal gesproken geen specialist bij nodig. Het is voldoende om online aan te geven hoeveel van de Trapmat Costa Amandel maantjes u nodig heeft. We maken de bestelling zo snel mogelijk in orde, zodat u de trapmaantjes in huis heeft om die op de trap aan te brengen.

Extra informatie

Afmeting

21 x 64 cm (excl. 3 cm liprand)

Kleur

Beige

Afwerking

Zonder gefestoneerde rand

Merk

Trapmatten-online

Vorm

Halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoffen Trapmat Costa Amandel 21 x 64 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *