Stoffen Trapmat Costa Grijs 21 x 64 cm

5.99

Onze voordelige Costa trapmatten (21X64 CM) zijn leverbaar in 4 KLEUREN en bieden wij aan voor een vaste lage prijs. De trapmaantjes zijn zelfklevend en daardoor eenvoudig zelf te plaatsen op uw trap. Indien nodig kunt u deze trapmatten zelf op maat knippen/snijden!!

Beschrijving

Trapmat Costa Messing

De Trapmat Costa Grijs vormt een mooie keuze voor op de trap, goed van kwaliteit en toch niet duur. Het gebruikte materiaal werkt geluiddempend en heeft een duurzaam karakter. Bovendien zorgt u er met de trapmaantjes op de treden eenvoudig voor dat er meer grip ontstaat, waardoor u niet zomaar meer zal uitglijden. Op die manier is de Trapmat Costa Grijs goed geschikt om de uitstraling van de trap te verbeteren, terwijl u er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat de veiligheid om de trap op en af te gaan toe zal nemen.

Goedkope maantjes voor de trap

De Trapmat Costa Grijs vormt een goedkope keuze voor op de trap, we zorgen er met de scherpe prijzen voor de trapmaantjes voor dat u daar weinig kosten voor hoeft te maken. Het gaat bovendien om een zelfklevend exemplaar, waardoor het uiterst eenvoudig is om die goed aan te brengen. Dat kunt u gewoon zelf, zodat u er geen specialist bij nodig heeft. In plaats daarvan kunt u de goedkope Trapmat Costa Grijs online bestellen en die aanbrengen op de trap, om alle treden er op een eenvoudige manier van te voorzien.

Trapmaantjes in 21 x 64cm

De Trapmat Costa Grijs trapmaantjes zijn groter dan gemiddeld, waardoor u er een groot deel van de trede mee kunt bedekken. Het gaat om 64cm aan breedte, waardoor het ook mogelijk is om bredere traptreden daarvan te voorzien. Ook de diepte van 21cm zorgt ervoor dat u heel de trede kunt bekleden om die op een nette manier af te werken. De Trapmat Costa Grijs beschikt verder over een liprand van 3cm. Die zorgt ervoor dat u de voorkant van de trede kunt bekleden, waardoor het geheel een mooie uitstraling krijgt en u bovendien kunt voorkomen dat u de voorkant zal beschadigen als er iets tegenaan stoot.

Online Trapmat Costa Grijs kopen

De goedkope Trapmat Costa Grijs hebben we in ruim voldoende mate op voorraad, waardoor u die eenvoudig online kunt bestellen en wij de verzending daarvan meteen voor u in orde maken. We zorgen ervoor dat u de trapmaantjes snel in huis heeft, zodat u daar meteen mee aan de slag kunt om die aan te brengen. U betaalt standaard een lage prijs, waarmee de goedkope Trapmat Costa Grijs trapmaantjes een uitstekende keuze vormen om het geluid van de traptreden te dempen, meer grip aan te brengen en de treden op een nette manier af te werken. n.

Extra informatie

Afmeting

21 x 64 cm (excl. 3 cm liprand)

Kleur

Beige

Afwerking

Met gefestoneerde rand

Merk

Trapmatten-online

Vorm

Halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoffen Trapmat Costa Grijs 21 x 64 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *