8 %

Stoffen Trapmat Costa Antraciet 21 x 64 cm

5.49 5.99

Onze voordelige Costa trapmatten (21X64 CM) zijn leverbaar in 4 KLEUREN en bieden wij aan voor een vaste lage prijs. De trapmaantjes zijn zelfklevend en daardoor eenvoudig zelf te plaatsen op uw trap. Indien nodig kunt u deze trapmatten zelf op maat knippen/snijden!!

Beschrijving

Trapmat Costa Antraciet

De Trapmat Costa Antraciet vormt een goedkope keuze voor op de trap, waarmee u eenvoudig een luxe uitstraling kunt creëeren. Het materiaal werkt geluiddempend en biedt extra grip op de trap. Dat betekent dat de trapmaantjes er eenvoudig voor zorgen dat u veilig de trap op en af kunt gaan, terwijl u er daarmee tevens voor zorgt dat u de treden zelf goed kunt beschermen. De goedkope Trapmat Costa Antraciet vormt een uitstekende keuze voor op de trap naar de eerste verdieping en de trap naar zolder, zodat u die de luxe uitstraling kunt geven die ze verdienen.

Donkere trapmatten

De Trapmat Costa Antraciet heeft een diepe donkere kleur, waardoor er een mooie uitstraling vanuit gaat. Het materiaal is uiterst duurzaam en daardoor lang kleurvast, zodat u er jaren met plezier gebruik van kunt maken. De Trapmat Costa Antraciet trapmatten zijn bovendien eenvoudig aan te brengen, omdat er aan de onderzijde sprake is van een zelfklevende laag. Het is niet nodig om een specialist in te schakelen voor de trapmaantjes, in plaats daarvan kunt u er zelf voor zorgen dat u de trap netjes kunt afwerken.

Trapmat in 21 x 64cm en met liprand

De Trapmat Costa Antraciet meet 21 x 64cm. Dat betekent dat u kunt rekenen op een relatief groot model, dat ook de grotere treden op de trap zonder problemen van links tot rechts zal bedekken. De diepte van 21cm zorgt ervoor dat u de voeten er zonder problemen stevig op neer kunt zetten, waardoor u profiteert van de extra grip. Dankzij de geluiddempende werking van de Trapmat Costa Antraciet hoort u het bovendien minder luid op het moment dat er iemand naar boven loopt of juist naar beneden toe komt.

Online Trapmat Costa Antraciet kopen

De goedkope Trapmat Costa Antraciet kunt u eenvoudig online kopen, we hebben het model in ruim voldoende mate op voorraad. U kunt online aangeven hoeveel van de trapmaantjes u nodig heeft, zodat we de bestelling klaar kunnen maken voor de verzending. We zorgen ervoor dat u de maantjes zo snel mogelijk van ons ontvangt, zodat u er vervolgens zelf mee aan de slag kunt. De goedkope Trapmat Costa Antraciet hebben een duurzaam karakter en zorgen voor een mooie diepe kleur, dus bestel ze meteen online voor de scherpe aanbiedingsprijs waarmee we hoge kosten helpen te voorkomen. .

Extra informatie

Afmeting

21 x 64 cm (excl. 3 cm liprand)

Kleur

Antraciet

Afwerking

Met gefestoneerde rand

Merk

Trapmatten-online

Vorm

Halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoffen Trapmat Costa Antraciet 21 x 64 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *