Aluminium trapmat Bruut 17.5 x 60 cm

9.49

Aluminium Trapmat Bruut

Beschrijving

De Trapmat Aluminium Bruut meet 17,5 x 60cm en heeft een 3cm liprand. Dankzij het gebruik van aluminium kunt u rekenen op trapmatten van zeer goede kwaliteit, een handige anti-slip werking en onderhoud waar u niet of nauwelijks omkijken naar heeft. Aluminium is uitstekend geschikt voor trap

maantjes, zodat u daar jarenlang zonder problemen gebruik van kunt maken.

Trapmatten binnen uw budget

Ondanks het gebruik van hoogwaardig aluminium hoeft de Trapmat Aluminium Bruut toch niet duur te zijn. Sterker nog, we zorgen er met de scherpe prijzen eenvoudig voor dat de trapmatten netjes binnen het budget passen. Dit betekent dat u de trap op een nette manier af kunt werken of dat u zelfs de mogelijkheid heeft om eventuele beschadigingen van de traptreden af te dekken.

De Trapmat Aluminium Bruut is standaard voorzien van een anti-slip werking, waardoor er geen gevaarlijke situaties op de trap zullen ontstaan. In plaats daarvan kunt u veilig de trap op en af blijven gaan, ook op latere leeftijd.

Aluminium trapmaantjes met anti-slip

De trapmaantjes zijn gemaakt van aluminium, dat aan de voorzijde onder 90 graden is gebogen om een beschermende liprand te creëeren. De aluminium trapmatten hebben niet of nauwelijks onderhoud nodig, het is voldoende om die zelf goed schoon te houden. Is er sprake van een vlek op de traptreden? Die valt met een natte doek eenvoudig weg te halen, zodat de trapmatten er weer stralend uit zullen zien.

De Trapmat Aluminium Bruut is uitstekend bestand tegen vocht en vuil, waardoor u daar geen last meer van zal hebben. De trapmatten zijn goed te stofzuigen, zodat u die mooi schoon kunt houden en de trap er de komende jaren prachtig uit zal zien.

Online Trapmat Aluminium Bruut kopen

Uiteraard is de Trapmat Aluminium Bruut gewoon online beschikbaar, zodat u die eenvoudig kunt bestellen. Het materiaal is standaard slipbestendig, vlekbestendig en bovendien goed geschikt voor intensief wonen.

Meer weten over de Trapmat Aluminium Bruut, over het onderhoud daarvan of over de montage waar u zelf voor kunt zorgen? Neem contact op, net als wanneer u meer wilt weten over een van de andere trapmatten of het gebruik van aluminium op de beschadigde treden van de trap.

Extra informatie

Afmeting

60 x 17,5 cm (liprand 3 cm)

Kleur

Grijs

Afwerking

Zonder gefestoneerde rand

Merk

Trapmatten-online

Vorm

Halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aluminium trapmat Bruut 17.5 x 60 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *