Aluminium trapmat zwart 17.5 x 60 cm

7.49

Aluminium Trapmat zwart

Beschrijving

De Trapmat Aluminium zwart meet 17,5 x 60cm en heeft een 3cm liprand. De trapmaantjes van aluminium hebben een heel stoere uitstraling, dankzij het gebruik van de traanplaat. Bovendien gaat daar direct een anti-slip werking vanuit, zodat u de trapmatten volledig veilig kunt gebruiken om naar boven of naar beneden te lopen.

Stoere uitstraling van de trapmatten

De trapmatten in aluminium hebben een stoere uitstraling en zorgen daarmee voor een karakteristieke en industriële look in huis. Aan de voorzijde zijn de matten onder een hoek van 90 graden gebogen, waardoor er sprake is van een liprand die zorgt voor een mooie afwerking en goede bescherming.

Wilt u eventuele beschadigingen van de trap verbergen en er met de Trapmat Aluminium zwart tegelijkertijd voor zorgen dat de treden er weer mooi uit komen te zien? De trapmatten zijn daar erg goed voor geschikt, u zorgt er daarmee eenvoudig voor dat de trap er weer als nieuw uit zal zien en dat u daar jaren plezier van heeft.

Trapmaantjes binnen uw budget

De Trapmat Aluminium zwart is ondanks het gebruik van hoogwaardige materialen toch voordelig beschikbaar. Dat betekent dat de trapmaantjes niet duur hoeven te zijn, terwijl ze zorgen voor een mooie afwerking en bovendien de bescherming tegen vocht en vuil. De maantjes voor de trap zijn eenvoudig schoon te maken, waardoor het onderhoud niet veel voor hoeft te stellen. U heeft weinig omkijken naar de Trapmat Aluminium zwart, terwijl u er met de trapmatten voor zorgt dat u de trap een totaal nieuwe uitstraling kunt geven die aansluit bij de uitstraling die u voor ogen heeft.

Online Trapmat Aluminium zwart kopen

Online de Trapmat Aluminium zwart kopen? De trapmatten zijn voordelig online verkrijgbaar, inclusief de 4 schroeven die u kunt gebruiken voor de bevestiging. Het materiaal is uitstekend geschikt voor intensief gebruik, omdat er nauwelijks tot geen sprake zal zijn van slijtage. Bovendien heeft u geen omkijken naar het onderhoud, het is voldoende om de trapmaantjes van aluminium goed schoon te houden.

Vragen over de Trapmat Aluminium zwart en het ijzersterke karakter daarvan? Neem contact met ons op, net als wanneer u meer wilt weten over een van de andere trapmatten of de kwaliteit daarvan.

Extra informatie

Afmeting

60 x 17,5 cm (liprand 3 cm)

Kleur

Zwart

Afwerking

Zonder gefestoneerde rand

Merk

Trapmatten-online

Vorm

Halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aluminium trapmat zwart 17.5 x 60 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *