Aluminium trapmat Robuust 17,5 x 60 cm

9.49

Aluminium traptrede met kunststof anti-slip profielen. Incl. bevestigingsschroeven

Beschrijving

De Trapmat Aluminium Robuust heeft een mooie stoere uitstraling, biedt een goede anti-slip werking en is uiterst duurzaam zonder dat u veel omkijken heeft naar het onderhoud. Het zijn trapmatten met een aantal prettige eigenschappen, die ervoor zorgen dat u de trap op een mooie manier af kunt werken. De Trapmat Aluminium Robuust meet 17,5 x 60cm en heeft een 3cm liprand.

Trapmat binnen uw budget

De Trapmat Aluminium Robuust past eenvoudig binnen het budget, omdat deze voordelig online verkrijgbaar is. We zorgen er met de hoogwaardige trapmat van aluminium voor dat u niet of nauwelijks omkijken heeft naar het onderhoud, zonder dat de trapmatten zelf duur hoeven te zijn. U zal jaren plezier hebben van de afwerking van de trap met aluminium, omdat die er steeds als nieuw uit blijft zien. Dankzij de anti-slip werking van de Trapmat Aluminium Robuust kunt u bovendien ook op hogere leeftijd volledig veilig de trap op en af, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Trapmaantjes van aluminium

De Trapmatten Aluminium Robuust zijn gemaakt van aluminium en biedt daarmee de best mogelijke kwaliteit. Is er sprake van eventuele beschadigingen van de traptreden? Het is met deze trapmatten goed mogelijk om die beschadigingen te herstellen, zonder dat u de traptreden zelf aan hoeft te pakken. Het aluminium is uiterst stevig en daarmee goed geschikt ter afwerking van de trap.

Dankzij het gebruik van aluminium zijn de Trapmatten Aluminium Robuust uitstekend geschikt voor intensief gebruikt, er zal niet of nauwelijks sprake zijn van slijtage. Bovendien kunt u standaard rekenen op een slipbestendige toepassing en een vlekbestendig materiaal. De traptreden zijn gemakkelijk schoon te maken met een natte doek, waardoor het onderhoud weinig voorstelt.

Online Trapmatten Aluminium Robuust kopen

De Trapmatten Aluminium Robuust kopen? Dat kan gewoon online, daar hoeft u de deur niet voor uit. We leveren de trapmatten uiteraard netjes in combinatie met het bevestigingsmateriaal, zodat u daar meteen mee aan de slag kunt om de trapmaantjes te plaatsen en de trap af te werken.

Meer weten over deze trapmatten van aluminium of benieuwd naar de andere trapmaantjes die er beschikbaar zijn? Neem contact op, dan vertellen we u graag meer over onze trapmatten.

Extra informatie

Afmeting

60 x 17,5 cm (liprand 3 cm)

Kleur

Grijs

Afwerking

Zonder gefestoneerde rand

Merk

Trapmatten-online

Vorm

Halfrond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aluminium trapmat Robuust 17,5 x 60 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *